Runitravel

Възвишената елегантност на хотел Majestic Horizons

block
Снимка от[Parafernálica !

Отель Majestic Horizons представлява идеалното място за тези, които търсят комбинация от роскош и спокойствие. Разположен на върха на планината, този хотел осигурява уникални гледки и възможност за пълен релакс.

Отделен от шума на града, Majestic Horizons предлага на своите гости елегантно обзаведени стаи и апартаменти, с всякакви удобства, които да гарантират комфорт и удоволствие през целия престой.

Специално за любителите на гурме кухнята, хотелът разполага с изискани ресторанти, където могат да се опитат най-добрите ястия от местната и интернационална кухня. За завършек на деня, гостите могат да се насладят на коктейл в елегантния бар на хотела, с прекрасен изглед към залязващото слънце.

Допълнително, Majestic Horizons предоставя различни услуги за активно почивка като SPA център, фитнес зала, открит басейн и множество възможности за различни спортове на открито.

Неизбежната част от престоя в хотела е разходка из прекрасния парк, където могат да се насладят на спокойствие и хармония с природата.

С Majestic Horizons гостите ще се насладят на един неповторим опит, който ще ги помни за дълго време и ще ги накара да се връщат отново и отново в този уникален хотел.

Sponsored by: Aghababyan's Hotel reviews