Runitravel

Хотел Verdant Valley: Зелено бягство от изтънчен комфорт

block
Снимка отMetro Centric

Хотел Verdant Valley предлага уникално изживяване за туристите, които ценят красотата на природата и изисканите удобства. Разположен в планинския курорт Рила, хотелът предлага страхотна гледка към зелените пастири и високите върхове на планината.

Съчетавайки модерен дизайн с екологична насоченост, Хотел Verdant Valley се гордее със своето зелено и устойчиво строителство. Отоплението на хотела се осигурява изцяло от слънчеви панели, а материалите, използвани за строежа, са екологосъобразни и произведени локално.

Гостите на Хотел Verdant Valley имат възможност да се насладят на релаксиращ спа център със сауна и джакузи, както и на разнообразни активности на открито като планински разходки, колоездене и рафтинг по близките реки.

С ежедневни гурме менюта, приготвени от сезонни и органични продукти, ресторантът на Хотел Verdant Valley ще задоволи и най-изисканите вкусове. Гостите могат да се насладят на вкусни ястия в уютната обстановка на ресторанта или да си поръчат стаяна и да се насладят на закуската си на терасата с изглед към планината.

Съчетавайки природата и комфорта, Хотел Verdant Valley предлага идеалното бягство за туристи, които търсят спокойствие и релакс в прегръдката на природата. Дойдете и се насладете на уникалното изживяване в този зелен рай!

Sponsored by: Kilikya Palace Goynuk reviews